Μετά από 25 χρόνια το 3ο λύκειο Καστοριάς μεταστεγάζεται και το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς θα μας βρει σε νέο κτίριο.

Με συγκίνηση αποχαιρετήσαμε το κτίριο στη μεγάλη αυλή των Λυκείων, όπου συνυπήρξαμε για τόσα χρόνια με τους αγαπητούς συναδέρφους των άλλων σχολείων.

Με απερίγραπτα συναισθήματα όλοι οι εκπαιδευτικοί αφήσαμε τις αίθουσες, τους διαδρόμους, την αίθουσα εκδηλώσεών μας και κάθε γωνιά του, που με την παρουσία, τη δημιουργικότητα, τη ζωντάνια και τον παλμό των μαθητών μας απέκτησε μέσα στο χρόνο ιδιαίτερο χρώμα, ζεστασιά και αξία για όλους εμάς!

Ως χώρος θα παραμείνει στις καρδιές όλων όσων το υπηρετήσαμε, των χιλιάδων μαθητών μας που αποφοίτησαν από αυτό και που συνέχιζαν να το επισκέπτονται γεμάτοι ωραίες αναμνήσεις.

Το 3ο λύκειο θα συνεχίσει την πορεία του στο νέο κτίριο, σε μια εμβληματική τοποθεσία του ιστορικού κέντρου της πόλης μας, δίπλα στο σύμβολο της: την Παναγία την Κουμπελίδικη! Και θα είναι πάντα ανοιχτό για τους μαθητές του και έτοιμο για νέα αρχή, για νέες αναμνήσεις!

Γιατί σχολείο είναι οι άνθρωποι, μαθητές και καθηγητές.

Καλή σχολική χρονιά!